Annons

Arbeidsgiver

Slik får du tak i kvalifisert svensk personell.

Jobbsökare

Registrera din CV och sök lediga jobb i Norge.

gillar CribsNorge.se

Bemanningsföretag i Norge

Bemanningsföretag Norge

bemanningsföretag i NorgeFör dig som kan tänka dig att jobba via ett bemanningföretag i Norge är det oftast snabbaste sättet att få jobb i Norge. Det kan också underlätta din ekonomiska situation i starten även om lönen kan vara lägre eftersom många bemanningsföretag i Norge betalar ut lönen veckovis eller varannan vecka. Via ett bemanningsföretag i Norge får du som oftast ett vikariat i ett företag eller blir direkt rekryterad av arbetsgivaren. Det kan också vara så att ett bemanningsföretag ger dig korta vikariat hos olika företag under en period. Ibland kan det vara så att man får byta arbetsplats dagligen.

Vi har listat de största bemanningsföretagen och rekryteringsbyråerna i Norge så du enkelt kan ladda upp din CV och komma igång med ditt jobbsökande i Norge.
Du hittar även 1183 lediga jobb i Norge hos oss. Sök jobb som passar dig. Lycka till!

Uppfattas som attraktiv av arbetsgivarna i Norge

Ett tips är att ladda upp din CV på alla bemanningsföretag i Norge. Boka sedan tid för ett personligt uppmöte och vägledning. Med flera arbetsintervjuer uppfattas du som attraktiv och intressant av arbetsgivarna.

Att ha en bra och säljande CV är viktigt

Din CV ska sälja in dig hos arbetsgivaren och kan avgöra om det blir en personlig intervju hos bemanningsföretaget eller arbetsgivaren. Det viktiga är oftast att få ett personligt möte, jobbintervju. Där har du störst chans att visa upp varför just du är rätt person för jobbet.
Norsk CV och Jobbintervju

Registrera din CV idag! Bli sökbar i Norge

 • Bli sökbar i Norge!
 • Jobb på mail!
 • Ditt CV som PDF

Registrera din CV hos oss idag så blir du sökbar för norska företag som söker svenskar som vill jobba i Norge.

Registrera din CV

Bemanningsföretag i Norge

Registerera din CV hos bemanningsföretag i Norge

Cribs Norge har listat de största bemanning och rekryteringsbyråerna i Norge för att du som vill jobba genom ett bemanningsföretag ska komma igång med ditt arbetssökande. När du har registrerat din CV kan du söka jobb i register och arbetsgivare kan se din CV. Men ett tips är att kontakta bemanningsföretaget och boka tid för en personlig intervju.

 • Manpower
  Manpower är ett av Norges ledande bemanningsföretag. Manpower är idag representerat med kontorer på 40 olika orter. Manpower samarbetar med stora och små företag över hela landet.
  Registrera din CV

 • Kelly Services
  Kelly Services Norge är ett av norges största bemmanningsföretag och har totalt 10 avdelningskontor med huvudkontor i Oslo. De har tillfällig bemanning, rekrytering till fasta jobb, outsourcing och rådgivning.
  Registrera din CV

 • Adecco
  Adecco Norge är rikstäckande med över 100 avdelningar och kontor. Adecco har över 8000 medarbetare i jobb varje dag. Adecco erbjuder tillfälliga och fasta tjänster inom både privat och offentlig sektor.
  Registrera din CV

 • JobZone
  Jobzone är rikstäckande och har över 40 lokalkontor och erbjuder vikariat eller fast jobb.
  Registrera din CV

 • Proffice
  Proffice erbjuder bemanning, rekrytering och karriärrådgivning.
  Registrera din CV

Visa fler företag

Se även jobb i Norge och Jobba i Norge. Lycka till!