Annons

Arbeidsgiver

Slik får du tak i kvalifisert svensk personell.

Jobbsökare

Registrera din CV och sök lediga jobb i Norge.

gillar CribsNorge.se

Jobba som försäljare i Trondheim + Gratis boende

Vi söker nu hungriga säljare till vårt svenska team i Trondheim!

Arbetsbeskrivning

Nu söker i drivna säljare som med positiv attityd och energi vill vara med på vårt äventyr.

Du kommer att jobba med telefonen som ditt främsta redskap och bearbeta den svenska marknaden. Produkten är mycket lättsåld då den är kostnadsfri och söker att kontrollera skatter och avgifter i syfte om att kund ska få pengar tillbaks om denne betalt för mycket – viket många faktiskt ha gjort.

Vem är du?

Vi låter en av våra framgångsrika 'Teamleaders' förklara

Du är en positiv och driven person som gillar högt tempo och att det händer saker. Du är social och utåtriktad med glimten i ögat. Vi söker dig som är målmedveten, ambitiös, klarar av press och bidrar med god stämning.

Vilka är vi?

Vi är ett sammansvetsat team som stöttar och tar hand om varandra samtidigt som vi gillar att tävla och såklart vinna! I vårt team finner du en härlig blandning av personligheter och talanger med ett och samma mål och det är att ha kul och att tjäna pengar i processen. Vi jobbar hårt men vi har även roligt tillsammans vilket är minst lika viktigt. Allt är möjligt – ett bra motto att ha med sig.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från försäljning, dock är det inget krav. Med rätt 'mindset', en vinnarskalle och en stark vilja får du alla förutsättningar du behöver för att lyckas stort!

Vi erbjuder dig.

Som anställd hos oss blir du del av ett framgångsrikt företag i sann entreprenörsanda. Vi är stolta av vår personal och jobbar ständigt med utveckling genom nära coachning, utbildningar och roliga aktiviteter. Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande arbetsplats i ett öppet kontorslandskap i centrala Trondheim där du kommer träffa mycket folk och skapa relationer som varar för genom livet.

För oss är det viktigt att växa tillsammans med våra anställda och därför finns det också stora möjligheter för dig som är driven och ambitiös att lyckas stort.

Övrig information

Arbetet är på heltid
Tjänsterna tillträdes omgående
Fast månadslön + Provision
Gratis boende

Kontakta:
Robert Larsson
info@directrecruit.se