Annons

Arbeidsgiver

Slik får du tak i kvalifisert svensk personell.

Jobbsökare

Registrera din CV och sök lediga jobb i Norge.

gillar CribsNorge.se

Användarvillkor

Dina val avseende dina personuppgifter

Du kan när som helst se över, rätta eller radera dina personuppgifter. Logga in och navigera till ditt konto, gå till redigera och gör nödvändiga ändringar.

Användarens skyldighet

Användaren får inte ladda upp, publicera eller dela material som strider mot norsk eller svensk lag eller är skyddad av upphovsrätt om inte ägaren tillåtit detta. Bryter användaren mot dessa regler ställer sig CribsNorge.se ansvarsfri och eventuellt skadestånd eller rättslig tvist blir användarens ansvar och skuld.

Användaruppgifter och lösenord

Användaren ansvarar själv för att användaruppgifter och lösenord hålls konfidentiella. CribsNorge.se ansvarar inte för om utomstående använder användarens konto och bryter mot sekretesspolicyn. Inträffar detta är det användarens ansvar att ta kontakt med CribsNorge.se.

CribsNorge.se’s ansvar

Eftersom det är svårt att säkert identifiera personer via Internet kan CribsNorge.se inte garantera att alla användare är den som de utger sig för att vara. Eftersom vi inte är inblandade i affärer mellan användare eller kontrollerar hur våra användare uppför sig så kan vi inte hållas ansvariga vid en eventuell konflikt mellan användare. Därför befriar du oss och våra anställda från skuld, fordran eller skadeståndskrav som kan uppstå i en konflikt mellan dig och en annan användare.

Du tar på dig allt ansvar för innehållet i din registrering eller annat material som du publicerar hos oss. Vi kan inte heller hållas ansvariga för beslut som fattas kring en eventuell anställning du fått eller inte fått via sökning eller andra kontakter via vår webbplats. Eventuella arbetsförhållanden, arbetsvillkor eller annat jobbrelaterat som strider mot svensk eller norsk lag är arbetsgivaren och den anställda ansvariga för.

Vi garanterar inte att webbplatsen alltid ska fungera eller att vår server är fri från virus eller annat material som kan skada din dator. Om du använder webbplatsen och det resulterar i att du behöver ersätta data eller utrustning så ansvarar vi inte för eventuella kostnader. Webbplatsen och materialet presenteras utan några garantier för exakthet, pålitlighet och fullständighet. Detta gäller material, tjänster, mjukvara, text grafik och länkar.

Medlemskap

Det är helt gratis att bli medlem på CribsNorge.se. Det kostar ingenting att registrera sig och det är valfritt om man önskar att betala för premiumkonto. Med ett medlemskap kan du deltaga och göra allt som går att göra på sajten bortsett från det som ingår i premiumkontot.

Premiumkonto

Ett premiumkonto ger dig möjlighet att segmentera på alla medlemmar som fyllt ut sin profil på träffpunkten.

Medlemmens konto och hur insamlade personuppgifter används

Informationen som publiceras i CV-databasen kommer användas av CribsNorge.se & behöriga arbetsgivare som ges tillgång. Målsättningen är att så många som möjligt blir kontaktade av arbetsgivare för att få jobb. Vi kan dock inte garantera att obehöriga användare inte får tillgång eller hur din information kan komma att laddas ned och användas. Du bör därför inte publicera något som är känsligt.

Den informationen vi får in kommer att användas för att kunna erbjuda de produkter och tjänster CribsNorge.se erbjuder sina kunder. Du kan få visningar av bannerreklam som är anpassat till din profil. Vi kommer att använda informationen för att informera om nya jobb, undersökningar, erbjudanden, nyhetsmail, viktig information och diverse andra ting som kan vara relevanta och vi vill informera om. När du får meddelande så kan det att sändas ut mail om du ej stängt av denna funktion i dina inställningar. CribsNorge.se har rätt till att sända ut information om CribsNorge.se och från CribsNorge.ses kunder och samarbetspartners, samt kommersiella budskap till nuvarande och tidigare medlemmer via e-post, SMS och andra liknande kommunikationskanaler. Medlemmar har rätt till att tacka nej till dessa utsändelser genom att avregistrera sig ifrån CribsNorge.ses e-postregister.

Som medlem godkänner du att de upplysningar som du har skrivit i ditt konto, din profil och profil för träffpunkten får publiceres offentligt på CribsNorge.se. Detta gäller inte uppgifter i ditt CV.


Som medlem binder du dig att efter bästa möjlighet fylla ut ditt konto/profilsida på ett seriöst sätt. Du accepterar att din profil blir borttagen om den innehåller oseriösa upplysningar eller om du uppträder stötande i din kommunikation med andra medlemmar. Du godkänner också att bilder du laddar upp kan publiceras på CribsNorge.se. Du accepterar att bedömningen av vad som är seriöst/stötande görs av Cribs Norge DA eller av Cribs Norge DA utsedd tredje part.


CribsNorge.se har när som helst rätten att stänga av och/eller ta bort en medlem som missköter sig, eller innehåll som ej är enligt CribsNorge.se's villkor eller av annan grund anses som olämpligt på CribsNorge.se.

Information och länkar

Vi tar inte ansvar för eventuellt sena uppdateringar av information eller utdaterad information. Användaren ansvarar för eget användande av information och handlande därefter. Vi tar inte ansvar för material som presenteras på webbplatser som vi länkar till. Vi gör vårt yttersta för att alla webbplatser vi länkar till ska vara relevanta men om användaren använder sig av en utgående länk görs det på eget ansvar.

Ändring av villkor

CribsNorge.se förbehåller sig rätten att ändra på användarvillkoren eller sekretesspolicyn vid behov. Det är upp till användaren att hålla sig uppdaterad om ändringar i villkoren som uppdateras löpande på http://cribsnorge.se/legal. Genom att fortsätta att använda CribsNorge.se godtar medlemmarna dessa ändrade regler och villkor. Önskar medlemmen att avsluta till medlemskap så går det att avregistrera sin profil från CribsNorge.se.

Integritet

CribsNorge.se har möjlighet till att ta del av medlemmarnas kommunikation. CribsNorge.se värnar om medlemmarnas personliga integritet och beskyddar medlemmarna efter personuppgiftslagen PUL och all information om dig på CribsNorge.se. Bara ett begränsat antal personer på CribsNorge.se har tillgång till denna informationen. CribsNorge.se kan också behandla andra personliga uppgifter om dig som du väljer att lägga ut på CribsNorge.se, t.ex. bilder av dig själv. Du är medveten om att dessa uppgifter kommer att vara tillgängliga på CribsNorge.se.

Bloggare och skribenter

Skulle bloggare eller skribent publicera material som strider emot vår sekretesspolicy ligger ansvaret helt på skribenten eller bloggaren och CribsNorge.se är fri från ansvar över material som laddats upp och publicerats. CribsNorge.se har rätt att fritt använda text och bilder som publiceras på CribsNorge.se så länge bloggaren / skribenten blir citerad och/eller externt länkar till orginal inlägg.

Medlemsfördelar

Köp av medlemsfördelar är en affär mellan företaget som säljer produkten/tjänsten och medlemmen på CribsNorge.se. CribsNorge.se kan inte hållas ansvarig för köp av produkter bland medlemsfördelarna. Detta är en handel mellan köpare och säljare där eventuella tvister löses mellan dessa parter och regleras av konsumentköplagen.

Medlemmarnas ansvar

Som användare ansvarar du för din egen kommunikation och resultatet därav.
Det är absolut förbjudet att:

 1. publicera material skyddat av upphovsrätt, såvida du inte innehar upphovsrätten eller har ägarens tillstånd att publicera materialet;
 2. publicera material som inkräktar på någons immateriella rättigheter eller någons privatliv; publicera material som är obscent, kränkande, hotfullt, trakasserande, våldsamt, hatiskt, eller känsligt för en annan användare, person eller grupp;
 3. publicera bilder av sexuell eller erotisk karaktär eller uttalanden;
 4. publicera reklam eller annonser för företag/produkter, skicka kedjebrev eller pyramidspel
 5. utge dig för att vara en annan person
 6. publicera material som innehåller virus, trojanska hästar eller andra program som är ute efter att skada eller störa vårt system. CribsNorge.se förbehåller sig rätten att ta bort inlägg, CV:n, uppladdat material eller användare som bryter mot CribsNorge.se's sekretesspolicy eller av annan grund missgynnar CribsNorge.se.
 7. uppge falska upplysningar i sitt medlemskonto/profilsida, som personlig bild, fel kön eller ålder
 8. att lägga ut personliga upplysningar som adress, epost/eposthänvisning (t.ex. ICQ/MSN/Facebook) eller telefonnummer på sitt medlemskonto
 9. att ha fler än ett medlemskonto
 10. länkar/information om konkurrerande sajter
 11. använda grovt och stötande språk i kommunikation med andra medlemmar
 12. personangrepp, namngivning eller utpekande av andra medlemmar utan deras godkännande i någon av CribsNorge.se's kanaler för kommunikation.
 13. försäljning eller marknadsförning av sexuella tjänster mot betalning
 14. aktivitet som bryter mot norsk eller svensk lag, eller uppmanar till brott mot svensk eller norsk lag, kopiering, spridning eller att sända vidare meddelande eller övrig information som finns på CribsNorge.se.
 15. trakassering eller forsök till vidare kontakt med andra medlemmer som uttryckligen har har sagt upp all kontakt med dig
 16. spridning eller forsök till spridning av politiska eller religiösa budskap till andra medlemmar eller via CribsNorge.se's kommunkiationskanaler.
 17. kampanjer eller kritik mot CribsNorge.se på via CribsNorge.se's kommunikationskanaler eller genom meddelande till andra medlemmar. Kritik mot CribsNorge.se framförs direkt till CribsNorge.se via e-post till post@cribsnorge.se så den besvaras på sakligt sätt.


CribsNorge.se ansvarar inte över följande

 1. Material som publiceras av medlemmarna.
 2. Personer som fyller ut falska profiler eller uppger falska upplysningar om sig själv.
 3. Medlemmarnas handlingar.


Säkerhetsregler

Användare är förbjudna att inkräkta på eller försöka inkräkta på webbplatsens säkerhetssystem genom att:

 1. använda andras uppgifter eller logga in på en server eller ett konto som inte är avsett för denna användare.
 2. försöka testa systemets sårbarhet eller bryta säkerhetsspärrar utan tillstånd.
 3. att försöka störa servicen för en annan användare genom att skicka virus, skicka obeställd, oönskad e-post eller liknande
 4. förfalska en "TCP/IP packet header" eller del av informationen i e-post.Brott mot system- eller nätverkssäkerheten kan resultera i åtal. Vi kommer att undersöka sådana brott och kan då vid behov involvera berörda myndigheter för att hantera denna typ av brott.

Annullera medlemskap:

När du annullerar ditt medlemskap raderas din e-post och de uppgifter du skrivit i din profil.


Cookies

Denna webbplatsen innehåller cookies, även kallat kakor. Vi använder oss av två olika typer av cookies. Långvariga cookies, som är en textfil som lagras på din dator samt tillfälliga cookies, som endast lagras temporärt i din webbläsare och försvinner när du stänger ner webbläsaren.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion, för att korta ned laddningstiden samt anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik via Google Analytics så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare över tid. Om du ändå vill undvika cookies kan du själv konfigurera din webbläsare så att cookies blokeras. Tillfälliga cookies är nödvändiga för att navigera på webbplatsen. Genom att använda CribsNorge.se godkänner du att cookies kan lagras på din dator.