Annons

Arbeidsgiver

Slik får du tak i kvalifisert svensk personell.

Jobbsökare

Registrera din CV och sök lediga jobb i Norge.

gillar CribsNorge.se

Vill du jobba i Norge 2011?

Bild för Cribs Norge
Cribs Norge 2010-12-10 17:05

Jobba i Norge 2011

Är du en utav de som har planer om att jobba i Norge 2011? Isåfall har du kommit rätt. Cribs Norge har all information du behöver för att jobba i Norge under 2011. Vi vägleder dig till jobb och boende i Norge samt mycket mycket mer. När du har läst artikeln hittar du utfyllande information på följande undersidor:

Många svenskar valde att jobba i Norge under 2010 och det finns inget som tyder på att den siffran kommer att sjunka under 2011. Se till att du ansöker om ett skattekort. När du har det är du ready to go!

Ansöka om norskt skattekort för 2011

För att jobba i Norge under 2011 måste du ha ett norskt skattekort samt norskt personnummer eller D-nummer. Det krävs ett personligt uppmöte hos skatteetaten när du ska ansöka om ett norskt skattekort och personnummer. Du måste ha med dig giltiga ID-handlingar, pass rekommenderas tillsammans med stämplat personbevis. Personbevis kan du beställa hos skatteverket/personbevis. Adresser till Skatteetatens kontor i Norge hittar du på skatteetaten.

  • [inline:norskt-skattekort.pdf=Ladda ner och fyll ut ansökan om norskt skattekort för 2011]

Vill du Jobba i Norge under 2011?

I Norge är det vanligt att kontakta bemanning och rekryteringsbyråer när man söker jobb. Det är som regel också det snabbaste sättet att få jobb i Norge. Cribs Norge har listat de viktigaste bemannings & rekryteringsbyråerna och de största jobbportalerna för att du så enkelt som möjligt ska kunna hitta och söka lediga jobb i Norge 2011. Lycka till!

Läs även Boende i Norge och Flytta till Norge

Kategori: